Addicted (2014)

Addicted (2014)

Gen film:

Descriere film:

Addicted este un film thriller – erotic si drama 2014 american,regizat de Bille Woodruff . Filmul este bazat pe Zane cel mai bine vândut roman cu același nume și adaptat de Christina Welsh și Ernie Barbarash. Dependenta de sex a unei femei amenință să distrugă viața de familie. Zoe Reynard (Sharon Leal) este o femeie de succes si pare să aibă totul – soțul visurilor pe care il iubește (Boris Kodjoe), doi copii minunați și o carieră înfloritoare. Perfect ca tot ceea ce este văzut din exterior, Zoe incepe sa fie atrasă de ispite ce nu le poate rezista sau scăpa. În timp ce urmareste o viata cat mai prosperă, Zoe se trezește că risca totul, atunci când intră într-o afacere cu un pictor talentat și pierde încet controlul asupra vieții ei.

  1. Mai mult dramatic .Deviatie dobandita in urma unei agresiuni la 10 ani. O trauma care sa te bantuie ani si ani ? Numai in pielea ei nu ai vrea sa fii . Un film trist si emotionant ci nici de cum frumos.E ca si cum ai da like unei poze cu un mort.Tragic,chiar de are un “happy end”.

  2. Copii la tinut mult langa ea ,dar nu merita…in locul lui sa fi fost poate treceam din cauza copii si iubire pentru ea ,, nu e corect o lasam totusi traeam cu ea ce nu puteam sa nu gandesc facand dracoste cu ea e o curva… Infomana ….ce sa fim 3 barbati pentru ea… Nu pot erta teai dus o data de doua ori dar sa nu te mai saturi cam am dreptate esi la centura totusi.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *