Gladiator – Gladiatorul (2000)

Gladiator – Gladiatorul (2000)

Gen film:

Descriere film:

“Gladiator – Gladiatorul 2000 Film Online Subtitrat in Romana” Au trecut patru decade de când carele de luptă alergau şi săbiile străluceau pe marele ecran în drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă. Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândeşte să se întoarcă acasă, la soţia şi la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea.Invidios pe Maximus, moştenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuţia să şi a familie sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav şi este antrenat că gladiator în arenă în care începe să-i crească faima. Acum, vine la Roma cu intenţia de a răzbuna uciderea soţiei şi a fiului său ucigându-l la rândul său pe noul împăratul Commodus. Maximus a învăţat că singura putere mai mare decât cea a regelui este voinţa poporului, şi ştie că se poate revanşa doar dacă ajunge cel mai mare erou al imperiului.

  1. in 2003 un prieten m-ia recomandat acest film de atunci si pina in ziua de azi cel putin 1-2 ori pe an il vad fara sa ma plictisesc,nota 10

  2. Cred ca e cel mai frumos film vazut de mine vreodata…Si credeti-ma, am vazut sute…E o capodopera…

  3. A FOST,ESTE SI VA RAMANE UNUL DINTRE FILMELE MELE PREFERATE .SUUUUPER FILMUL MERITA VIZIONAT DE FIECARE DATA CAND AUZI CUVANTUL,GLADIATOR,,.IL RECOMAND TUTUROR FRICOSILOR. ESTE CA O MANA CE TE IMPINGE DE LA SPATE SA FACI CEVA CE ITI ESTE FRICA DE ESEC .DAR ESTE RECOMANDAT SI CELOR FARA ,,ONOARE,,

  4. De optsprezece ani il vizionez de doua trei ori pe an nu ai cuvinte sa zici ceva pentru o asemenea realizare … o capodopera in adevăratul sens al cuvântului fără sf și alte porcarii gen avengers ……real life reflection …..

  5. Am lacrimat la final pentru acest personaj. Este extraordinar acest film, il vad pentru prima oara! O capodopera! Mi-as fi dorit sa se mai scrie scenarii de genul asta cu personaje atat de profunde si morale!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *