Impact Point – Punct de impact (2008)

Impact Point – Punct de impact (2008)

Gen film:

Descriere film:

Filmul thriller online “Impact Point – Punct de impact” gratis subtitrat, se centreaza pe viata eroinei principale Kelly Reyes a vedetei frumoase si sexy de volei pe plaja.
Dupa ce Kelly Reyes (Melissa Keller) intalneste un enigmatic reporter pe nume Holden Gregg (Brian Austin Green), o serie de evenimente bizare incep sa se petreaca atat in viata ei personala, cat si in viata persoanelor din anturajul sau. La prima vedere Holden pare un tanar carismatic, atragator, inocent si inofensiv, dar in curand Kelly isi va da seama ca barbatul a dezvoltat o adevarata obsesie pentru ea si ca are o latura sumbra si ascunsa care l-ar putea transforma oricand intr-un autentic pericol pentru ea si pentru oamenii dragi ei.
Desi Kelly Reyes este obisnuita prin natura profesiei sale sa faca fata zi de zi provocarilor si sa infrunte deopotriva presa si adversarii indarjiti, ea lupta din greu sa isi mentina concentrarea si sa se pregateasca corespunzator pentru cel mai important meci din viata ei in conditiile in care se simte hartuita de Holden si se intreaba daca acest sentiment are o baza reala sau este rodul imaginatiei ei bogate.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *