John Wick – Răzbunarea lui John (2014)

John Wick – Răzbunarea lui John (2014)

Gen film:

Descriere film:

John Wick este un film de actiune – thriller, american scris de Derek Kolstad si regizat de Chad Stahelski, David Leitch. După moartea subită a iubitei sale soţii, John Wick (Reeves) primeşte un ultim cadou de la ea: un pui de beagle – o căţeluşă pe nume Daisy, şi un bilet în care îi cerea să nu uite să iubească. Dar doliul şi tristeţea lui John sunt întrerupte de mafiotul rus, sadicul Iosef Tarasov (Alfie Allen), care se îndrăgosteşte irevocabil de maşina lui John, un Boss Mustang, fabricat în 1969. Fiindcă John refuză să-i vândă maşina, Iosef şi gealaţii lui îi iau Mustangul cu forţa, intră peste el în casă bătându-l până la inconştienţă şi omorând-o pe micuţa Daisy. Fără să-şi dea seama, ei l-au trezit pe cel mai crud asasin care a existat vreodată în lumea interlopă.Căutările lui John, pentru a-şi recupera maşina, îl conduc într-o zonă a New York City pe care turiştii n-o văd niciodată şi unde se învârte comunitatea super-secretă şi violentă a interlopilor, în care John Wick fusese pe vremuri cel mai crud. După ce află că atacatorul său este fiul unic al unui fost asociat de-al său, ticălosul mafiot rus, Viggo Tarasov (Michael Nyqvist), John se hotărăşte să se răzbune. Când află că legendarul hit man îi urmăreşte fiul, Viggo anunţă că oferă o recompensă generoasă celui care va fi în stare să-l captureze sau ucide pe John.Având o veritabilă armată pe urmele sale, John redevine maşina de ucis fără scrupule, în faţa căreia tremura întreaga lume interlopă, lansându-se într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte cu Viggo şi mercenarii săi.

  1. Misto!
    In alta ordine de idei,toti mafiotii sunt atat de tampiti?Nu sunt barbat,nici macar mafiot dar nu cred ca un fiu (gen crai de dorobanti de la noi) merita toate pierderile(banii,cei mai buni tintasi/bodyguarzi/…)posibile cand stii ca ai trezit-o pe “Baba Yaga”!
    You don’t f***k with B.Y!!

  2. Film de actiune foarte bun. Imagine excelenta, este prezentata o copie oficiala. Pe alte site-uri sunt copii proaste. Merita sa fie vizionat.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *