Love, Rosie (2014)

Love, Rosie (2014)

Descriere film:

Love, Rosie este un film de comedie-romantic 2014 ,britanic regizat de Christian Ditter și scris de Juliette Towhidi, bazat pe romanul din 2004 “Where Rainbows End” de autorul irlandez Cecelia Ahern. Rosie Dunne (Lily Collins) şi Alex Stewart (Sam Claflin) sunt cei mai buni prieteni de la vârsta de 5 ani, deci e imposibil să se potrivească… sau nu? Când vine vorba de dragoste, viaţă şi luarea unor decizii bune, aceştia sunt proprii inamici. O întorsătură ciudată la 18 ani, o oportunitate pierdută, şi viaţa îi trimite în direcţii total diferite. Dar totuşi, de-a lungul timpului, spaţiului şi a continentelor diferite, legătura care îi leagă nu poate fi ruptă – în ciuda relaţiilor dezastruoase, căsătoriei, infidelităţii şi divorţului. O să reuşească să fie împreună, sau va fi prea târziu?

  1. Neasteptat de bun filmul. Initial credeam ca e una din povestile clasice, dar toate intamplarile m-au tinut cu sufletul la gura. Nu m-am plictisit deloc la acest film. Recomand.

  2. IN MULTE CAZURI DESTINUL NOSTRU ESTE LEGAT DE O ZI, UN MINUT SAU DOAR DE O VORBA CE TREBUIE SPUSA LA MOMENTUL OPORTUN.
    ORICE AR FI TREBUIE SA NE URMAM VISELE !

  3. Imi aduce aminte de povestile romantice ale Juliei Garwooth, povesti emotionante captivante pe care le citeam cu sufletul la gura si nu ma lasam pana nu terminam cartea.Nu ma asteptam sa imi faca cu adevarat placere sa sa vizionez cu sufletul la gura sa vad oare se vor intalni si vor ramane impreuna!?

  4. E foarte frumos filmul.Merita vazut.M-a facut sa cred ca fiecare decizie pe care o luam e foarte importanta si ne poate afecta in viitor.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *