Maleficent (2014)

Maleficent (2014)

Gen film:

Descriere film:

Maleficent este un film american de actiune ,aventură ,familie 2014 regizat de Robert Stromberg cu Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley.Frumoasa şi tânăra Maleficent (Angelina Jolie) trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora (Elle Fanning), fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut…

  1. cel mai bun film vazut de mine vreodata sincer mi-a placut acest film deoarece celelalte filme erau cu acelasi continut dar aceste e unic si arata cum o fiinta poate fi orbita de furie facand greseli pe care le regreta dupa il adorrrrrrr

  2. Este ceva nou și original într-adevăr. Dar destul de greu de digerat pentru cei care au crescut cu povestea adevărată(cea pe care o știe lumea de mai bine de 100 de ani, nu ceea ce spun ei aici).
    Și sunt câteva aspecte care nu mi-au plăcut pentru că sunt false. Printre ele se numără faptul că răul și binele nu pot să se ,,înțeleagă”, așa cum vor ei să facă sî reiasă din film. Exisă amândouă, dar nu CO-există. Așa ceva este imposibil și sunt uimită și indignată că cei de la Disney vor să îndoctrineze copiii cu așa ceva.
    Apoi, e ca și cum ar vrea să spună că nu poate exista iubire adevărată între un bărbat și o femeie(Aurora nu se trezește de la sărutul prințului în acest film). Din nou, e adevărat că sunt multe lucruri, mândri, orgolii și greșeli în istoria omenirii care au dus la rărirea acestei iubiri. Dar asta nu înseamnă că nu mai există. Există, dar doar în aceia care mai știu să iubească sincer. Și dragostea sinceră e strict legată de puritate, bunătate, Adevăr, valori pe care societatea noastră nu vrea să le mai bage în seamă, din păcate.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *