Midway 2019 online subtitrat in romana hd

Midway 2019 online subtitrat in romana hd

Gen film:
IMDB:
6.9
/
10
-
16,178
voturi
Durata:
138 min

Descriere film:

Midway 2019 online subtitrat in romana hd Dupa atacul de la Pearl Harbour care a lasat flota americana complet devastata, marina imperiala japoneza se pregateste de un nou atac care ar trebui sa elimine definitiv fortele aeronavale ramase in fata adversarului. Campania din Pacific se va juca într-un mic atol izolat din Pacificul de Nord, Midway. Amiralul Nimitz, liderul flotei americane, vede in această batalie ultima sansa de a termina cu superioritatea japoneza. Incepe o cursa contra cronometru pentru Edwin Layton care trebuie sa sparga codurile secrete ale flotei japoneze si, care datorita numeroaselor informatii detinute, le permite pilotilor din cadrul aviatiei americane sa faca fata celei mai mari ofensive conduse vreodata in timpul acestui conflict. Midway 2019 online subtitrat in romana hd

  1. Încă un film american despre cât de grozavi sunt americanii. Deja m-am săturat de eroismul soldatului american și dăruirea lui 100% altruistă față de valorile cele mai de seamă ale omenirii. Eroul sovietic era mai simpatic. Măcar bea vodcă cu litrii… Mai bine ar face un film despre atrocitățile pe care le-au comis și le comit încă în lume și cum scapă nepedepsiți. Să fim serioși oameni buni!
    Vizionare plăcută și somn ușor în continuare.

  2. Probabil sunt unii care nu au idee cum ar fi arătat lumea dacă nu erau implicați americanii în cele două războaie mondiale. Filmul e bun, documentat.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *