Need for Speed – Need for Speed: Începuturi (2014)

Need for Speed – Need for Speed: Începuturi (2014)

Gen film:

Descriere film:

Tobey Marshall (Aaron Paul), un pasionat al curselor de maşini de stradă face echipă cu Dino, un afacerist bogat şi arogant. Tobey Marshall (Aaron Paul) e însă păcălit de Dino Brewster (Dominic Cooper) şi ajunge în închisoare. După executarea pedepsei se înscrie într-o cursă New York – Los Angeles pentru a se răzbuna pe Dino. Însă Dino află de plan şi pune o recompensă foarte mare pe capul său, forţându-l să dea startul unei contraofensive formate dintr-o serie de curse ilegale de maşini desfăşurate de-a lungul întregii ţări cu toate tipurile de vehicule ultra-modificate. Amestecat în cursele subterane cu maşini tunate, va fi şi o gazdă solitară şi excentrică care îi invită pe cei mai titraţi şoferi din întreaga lume.

 1. Wooooow…..Super masini , super curse , super senzatie la viteze ametitoare…..
  Acesta este unul dintre cele mai geniale filme pe care le-am vizionat pana acum.
  Bafta! :) :lol: :D :o 8)

 2. ba dupa mine scenele muzica 10 stele nota 10 incredibil filmul lam urmarit de 15 ori si de fiecare data e mai fain masinile lasama frate prid ale mai mult de 400 kilometri pe ora

 3. aceest film chiar este minunat , si te poti uita de la inceput pana la sfarsit cu mare entuziasm . good job :)

 4. PE langa ca L-am vazut de EN Ori acest film, NU ma satur de el prea bestial prea fain nota 10 maxim\a

 5. dupa filmul asta am intrat pe joc need for speed most wanted mi-am tunat perfect mustang-ul ca cel din film :)) e cel mai bun film facut vreodata cu need for speed <3

 6. Mișto rău ,foarte tare ,recomand filmul ,dar î-mi poate spune cineva dacă are partea a-2-a sau o continoare ,sau dacă mai apar alte episoade și când ? Mișto de tot filmul ,chiar mi-a plăcut ,super tare !

 7. Foarte tare filmul . Si spun asta pentru ca l.am vazut de mai multe ori si inca nu ma satur de el. Vizionare placuta.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *