Outlaws and Angels – Criminali și îngeri (2016)

Outlaws and Angels – Criminali și îngeri (2016)

Gen film:

Descriere film:

Outlaws and Angels 2016 este un film western dramatic, regizat si scris după un scenariu de JT Mollner cu Chad Michael Murray, Francesca Eastwood si Teri Polo in rolurile principale.    Henry şi banda lui de nelegiuiţi plănuiesc să jefuiască o bancă pentru a deveni independenţi financiar şi a-şi putea construi ulterior o viaţă nouă dincolo de frontiera cu Mexic. Numai că situaţia scapă de sub control şi sunt obligaţi să-l omoare pe şerif, iar drumul lor spre graniţă devine extrem de periculos, mai ales că pe capetele lor s-a pus cea mai mare recompensă din istoria Americii. Osteniţi, flămânzi şi fără cai, bandiţii ajung la casa izolată a lui George Tildon, în care acesta locuieşte împreună cu soţia şi cele două fiice ale lor. În lipsa altor opţiuni, nelegiuiţii sunt constrânşi să-şi petreacă noaptea în casa familiei Tildon, pe care o ia ostatică. Însă după o serie de evenimente înfricoşătoare sunt dezvăluite anumite secrete de familie şi se formează alianţe îndoielnice, care îi oferă lui Henry o şansă nesperată de a-şi ispăşi păcatele.

  1. Un `cocktail` de personaje, actiune si regie marca Sergio Leone, Tarantino si JT Mollner. Situat undeva in `triunghiul final` din Bunul, Raul si Uratul.
    Un film perfect pentru Francesca Eastwood :). Cred ca o vom revedea si in alte filme western. Dar acesta va fi cu siguranta foarte greu de egalat.

    Opinia mea ? Minunat.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *