Red Planet – Planeta Roșie (2000)

Red Planet – Planeta Roșie (2000)

Gen film:

Descriere film:

Red Planet – Planeta Rosie (2000) este un film stiintifico-fantastic de actiune si thriller regizat de Antony Hoffman cu Val Kilmer, Carrie-Anne Moss, Tom Sizemore.
Comandantul misiunii, Kate Bowman (Carrie-Anne Moss), este pilotul si comandantul celei mai importante misiuni a secolului 21: salvarea rasei umane.Este anul 2050, Pamantul a devenit de nelocuit si colonizarea planetei MArte este singura alternativa la aceasta distrugere. Bowman si echipa sa au facut aceasta calatorie pentru a stabili ce nu a functionat corect la proiectul “Mars Terraforming Project” (un program in care pe Marte s-a trimis o statie planetara care sa creeze conditii de viata terestre), si pentru a-l remedia. Insa ceea ce se intampla atunci cand ajung ei acolo este cu mult mai inspaimantator decat si-ar fi putut cineva imagina: o aterizare fortata ii lasa fara echipamentele stiintifice, de comunicatii si de salvare, si ii afecteaza sistemele robotului lor de explorari si cartografieri in scopuri militare, transformandu-l intr-un inamic hotarat sa distruga echipa cu orice pret. Nesocotind ordinele de la Houston, Bowman refuza sa-l paraseasca pe Gallagher (Val Kilmer), cu care are o legatura emotionala puternica, si pe ceilalti membri ai echipei, incercand in schimb sa-i aduca inapoi din spatiul cosmic.
Insa in timp ce echipa de cercetatori exploreaza noua planeta aspra, cautand cu disperare o solutie de intoarcere, ei fac o descoperire inspaimantatoare si derutanta: Marte poate fi o planeta arida, dar cu siguranta este populata.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *