The English Patient – Pacientul englez (1996)

The English Patient – Pacientul englez (1996)

Descriere film:

“The English Patient – Pacientul englez” este un film britanic-american de razboi, romantic drama 1996, regizat si scris după un scenariu de Anthony Minghella, bazat pe romanul omonim cu același nume de Michael Ondaatje.Premiat cu 9 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes.    La sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, contele Almasy (Ralph Fiennes), trimis de Societatea Regală Britanică de Geografie să cerceteze deşertul Sahara, suferă arsuri îngrozitoare într-un accident aviatic. Vegheat de o infirmieră devotată şi sensibilă pe nume Hana (Juliette Binoche), el îşi rememorează viaţa şi, mai ales, povestea de dragoste intensă şi interzisă care avea să-i schimbe destinul.

  1. Stiu ca cest film a primit numeroase premii si totusi mie nu prea mi-a placut, nu am gasit nimic deosebit, e un film de duzina dupa parerea mea. Sunt sigura ca se vor gasi altii carora sa le placa genul, incercati si vedeti.

  2. Cei care nu au vărsat macar o lacrimă la acest film înseamnă că nu sunt oameni după părerea mea..este și mai trist când te gândești că unele filme de dragoste sunt după caz real ..suntem în 2018 și rar mai întâlnești un cuplu care se iubeste cu adevarat

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *