The Expendables 3 – Eroi de sacrificiu 3 (2014)

The Expendables 3 – Eroi de sacrificiu 3 (2014)

Descriere film:

The Expendables 3 – Eroi de sacrificiu 3 (2014) Film Online Subtitrat in Romana este un thriller american de actiune-aventura 2014 regizat de Patrick Hughes si co-scris de Sylvester Stallone cu Sylvester Stallone, Jason Statham si Jet Li .
Barney Ross (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) şi restul echipei ajung faţă în faţă cu Conrand Stonebanks (Gibson), cel care, alături de Barney, a fondat grupul în urmă cu mai mulţi ani. Sonebanks a devenit cu timpul un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv… cel puţin aşa a crezut că a făcut. Sonebanks a înşelat moartea, iar acum şi-a făcut o misiune din a pune el capăt existenţei grupului Eroilor de Sacrificiu.Doar că Barney are alte planuri. Acesta decide că trebuie să lupte împotriva “vechiului” cu “noul” şi aduce în echipă şi membri mai tineri, mai iuţi, mai pricepuţi în noile tehnologii. Ultima misiune a lor devine o confruntare între “şcoala veche” şi experţii în tehnologie ai grupului.

  1. MULTUMIRI ECHIPRI PT POSTARE! Cel mai bun film ! Merita vazut 100%…Nota 10+++++

    Sa o tineti tot asa.

  2. O parere foarte buna. Realizat cu o echipa de mari actori consacrati care au trecut prin momente destul de stresante datorate efectelor tehnice,pirotehnice, ce au trebuit sa dea sarea si piperul acestui scenariu.Lauda lor.Din Redlands CA. Adi 9-X-2014

  3. Aceleasi clisee, iar si iar,cu razbunare etc. Singurul actor care joaca ceva e Banderas si Snipes . Gibson si Harison Ford mult sub nivelul la care pot sa interpreteze. Stalone nu a fost niciodata un bun actor. Un film ”minunat” pentru amatorii de Counter Strike si efecte pirotehnice.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *