The Guardians (2017)

The Guardians (2017)

Gen film:

Descriere film:

The Guardians 2017 , film online HD, subtitrat în Română Amplasat in timpul Razboiului Rece o organizatie numita Patriot a creat o echipa de super-eroi, care include membri ai mai multor republici sovietice. De ani de zile, acesti eroi si-au ascuns identitatea. Acum ei sunt obligaţi sa-si dezvaluie identitatea pentru a-si apara aliatii. Laboratoarele experimentale ale aliatilor le-au creat super costume pentru a le imbunatati performantele. Ler, Khan şi Arsus sunt primii trei eroi ce alcatuiesc echipa Gardienilor. Pe parcurs ei recruteaza si alti super-eroi pentru batalia secolului. Impreună, pornesc la lupta stiind ca nu exista cale de intoarcere pentru niciunul dintre ei.

  1. Se vrea o imitatie dupa Avengers in varianta ruseasca cu etalare de armament si forta militara, etc. Nota 7.

  2. Avengers in combinatie cu “stilul” rusesc. Nu are nimic extraordinar dar pentru deconectare sau daca nu ai altceva mai bun de facut se poate viziona.

  3. Daca era făcut de Marvel era mai super, ar fi o colaborare bună dacă ar face Marvel filmul din nou, Marvel îl face mai real, am văzut multe secvențe că filmul e făcut pe calculator, dar la Marvel nu pare, pare totul real, New Avengers ar putea sa fie dacă îl face Marvel

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *