The Mountain Between Us (2017)

The Mountain Between Us (2017)

Gen film:

Descriere film:

The Mountain Between Us 2017 (Muntele dintre noi) film online HD, subtitrat în Română Fotoreporteriţa Alex Martin este disperată să se întoarcă acasă dintr-o misiune din Idaho deoarece urmează să se căsătorească în curând. Din păcate, zborul său este anulat din cauza vremii nefavorabile și trebuie să decidă între anularea nunții sale și găsirea unei soluții de a rezolva problema. În timp ce încearcă să găsească o soluție, Alex aude și reclamaţiile unui neurolog pe nume Dr. Ben Bass, care trebuie să revină la Baltimore de urgență în efectuarea unei operații. La scurt timp după decolare, se ivește o furtună puternică ce face ca zborul să ia o întorsătură periculoasă. În ciuda eforturilor lui Walter, avionul se prăbușește în munții acoperiți de zăpada. Răniți și fără a mai putea contacta pe cineva în ajutor, Alex și Ben sunt nevoiți să se unească și să găsească împreună o cale de întoarcere spre casă, înainte ca aceștia să cedeze fizic în cele mai grele condiții de supraviețuit. The Mountain Between Us este în realitate, o combinație a două genuri diferite, rezultată din adaptarea romanului de tip romantic, Charles Martin. În care acesta încearcă să expună o poveste de iubire dintre doi străini, ce sunt supuși unor obstacole greu de depășit. Acest film este plin de secvențe pline de tensiune și supraviețuire cu starurile Idris Elba și Kate Winslet. Însă, un lucru frustrant este prezentat în pierderea oicărui simț real de pericol, mai exact, atunci când cele două personaje sunt surprinse într-un moment de dragoste.

  1. Filmul a fost dragut, dar nici nu se compara cu cartea care este cu muuult peste…daca aveti posibilitatea sa o cititi, faceti-o pt ca nu veti regreta …(este una dintre cartile mele preferate..)

  2. Minunat,iar finalul…..Culmea,cand a aparut Titanic-ul,si era pe val,cred ca eram singura care nu vedeam nimic deosebit la el,in mare parte din cauza lui Kate Winslet.Dar odata cu varsta,a devenit din ce in ce mai buna.Am iubit-o in Cititorul,in Croitoreasa,dar in filmul asta,am adorat-o.Il recomand cu mare ,mare drag

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *