The Shack (2017)

The Shack (2017)

Gen film:

Descriere film:

The Shack 2017 , film online , subtitrat în Română In urma unui tragic eveniment de familie, Mack Phillips (Sam Worthington) strabate cele mai întunecate parti ale sinelui si învaluit de negura depresiei iși pune la îndoiala cele mai profunde valori și convingeri. În mijlocul îndoielilor ce l-au învaluit si in plina restructurare valorica, Mack primeste o scrisoare enigmatica care il încurajeaza sa se duca in pustiul din Oregon, la o baraca abandonata. Dupa multe contemplari si macinat de dubii, Mack se decide totusi sa porneasca catre destinatie. Hotarat sa afle raspunsuri si motivat de golul interior, acesta calatoreste catre necunoscut cu suspiciunea ca scrisoarea e un semn divin care ii cere sa se întoarca la baraca unde fiica lui Missy ar fi putut fi ucisa. Pe parcursul calatoriei sale, Mack intalneste un grup de straini care il ajuta sa se confrunte cu adevaruri care ii vor schimba convingerile si optica asupra vietii pentru totdeauna. În cele din urma, calatoria il ajuta pe Mack sa redescopere puterea sa interioara, sa resemnifice tragedia si sa-si reconstruiasca filosofia personala de viata.

 1. Canada…Locatii de vis…Un film care raspunde unor intrebari pe care unii dintre noi ni le-am pus. Poate chiar ne aduce o oarecare alinare a suferintei pe care o purtam in suflet. Mi-as dori sa traiesc experienta de la cabana a personajului principal, adaptata la propriul meu trecut. Un film deosebit, foarte bun, pentru iubitorii genului. Merita vazut.

 2. Un film extrem de sensibil si superb, am intrat intr-o stare hedonica……te linisteste sufleteste ! Indraznesc sa recomand un film tot asa sensibil, care se numeste JOSHUA e din 2001 sau 2002 ,insa la fel de placut….

 3. Deci, este un Dumnezeu din oricare religie monoteist revelata. El spune ca trebuie numai sa iubesti, fara sa urasti. Nu prea inteleg dialectica. Este ceva de genul ,,Undeva, cândva,,. Frumos filmul, cu mesaj, iubeste-ti aproapele, dar, când viata iti arata adevarata fata, mai izbesti cusma de pamant, sau accepti umilinta? Si legea talionului? Sau trecem direct la Toparceanu- Intrebare si raspuns.

 4. un film superb si tot odata o lectie de viata care trebuie transpusa in viata noastra de zi cu zi .multumesc pt film

 5. situatia in care se afla omul de astazi se dovedeste nevoiasa de aceste minunate explicatii .suntem fiecare din noi in aceste personaje.multumesc domnilor pentru aceasta postare .Cel mai simplu spus ca dumnezeu exista

 6. Foarte frumos filmul, l-am urmarit cu placere pana la final..o lectie de viata pentru noi oamenii

 7. Fiecare pacat e platit ,cauza si efect ,,,arunci bumerangul el se v-a intoarce la tine!!!!bun filmul foarte explicit pe intelesul tuturor! credem ca ne-am nascut in pacat,cand Dumnezeu ne-a creat buni si fara cusur!avem libera alegere,atunci oare de ce alegem de multe ori raul si nu binele?

 8. un film superb usor de digerat cu personaje frumoase ,un film emotionant superb parerea mea

 9. Iata un film bun! Spiritual. Divin inspirat.
  De’a Dumnezeu a fi vazut si revazut de catre cat mai multi dintre noi!

 10. Intrandevar un film reusit cu mesaj Universal…tot acest film ca si multe altele ne vorbeste despre dragostea dintre oameni care inseamna sacrifiu iar faptele din vietile noastre facute de noi sau facute noua de catre altii apropiati noua pe care noi le numim necazuri sau rautati nu sint decat probele si lectiile noastre pentru ispasirea si evolitia noastra personal-sufleteasca …am vizionat acest film si ma regasesc total doar ca durata acestei intalniri cu Dumnezeu in Treime dureaza can de 3 ani in Biblie este numita Apocalisa omului pe pamant …e destul de complicat sa povestesc Biblia pe care nu am citit-o dar am ascultat-o …cu toate ca anul trecut pot spune ca am gasit o Biblie intr-o sacosa cu deseuri din care se auzea un ceas electronic care suna la ora 9 fix…stiu…pare o aberatie doar ca e una din multele “intamplari” in cei trei ani in care Dumnezeu a facut tot posibilul sa stam de “vorba” si sa ma lase sa il cunosc atat cat pot “duce” sau intelege…tot ce pot spune este ca in aceasta calatorie vei rani pe multi si ei pe tine dar nu poti face nimic pentru a opri ceea ce ti se intampla pentru ca totul se intampla in mintea si in afara nostra iar personajele filmului tau vor fi chiar familia ,prietenii,cunoscutii si chiar necunoscutii caci deaceea ne-au fost dati…si nimeni nu va putea sa te inteleaga ce se perdere in tine cand “Templul” ti se darama pentru a fi ridicat altul nou,omul vechi moare si altul nou se naste, pentru ca totul se intampla la nivel COSMIC si toti si totul va fi si vor fi pentru si impotriva ta pana la ultimul Cuvant. De aceea sa nu judecam pe ceilalti pentru faptele lor pentru va ei si noi vom face multe chestii care chiar si atunci cand credem ca le putem controla defapt e doar o iluzie pentru ca noi vom face tot ce este nevoie si drept (bun sau mai putin bun) sa facem pentru evolutia noastra si a celorlati pentru ca toti sintem unu in constiinta. Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa grandim bine si frumos uni despre alti si sa ne dea puterea de a ne ierta si iubi la fel de repede precum sarim la cearta si la ura. Noi sintem totul si ura si iubirea depinde de noi ce l’adsl sa ne cuprinda si sa ne conduca . Sabia are doua taisuri la fel si cu-vantul (gandul,intentia,pleaca prin cu/vantul spus si auzit iar acesta va avea efectul negresit si greu de intors in combinatie cu sentimentul simtit din acel moment) de aceea cuvantul poate rani sau vindeca, a lua sau a da viata sufletului pentru ca acolo se intampla prima data totul…in suflet.

 11. Sunt incantata de mesajul acestui film care m-a facut inca o data sa cred mai mult in dragostea Tatalui,Fiului si Duhului Sfant,profunde imagini plastice,profunda scena cu gradina aceea care il reprezenta pe personajul principal,etc.Nota zece!

 12. Un film cu multe lectii de viata in care dainuie credinta ,iertarea si dragostea atribute fara de care nu putem traii de intelegem asta fiecare contribuim la o lume mai buna .Nu suntem nimic fara D-zeu .

 13. A fost fenomenal filmul , am inceput sa plang de bucurie ca Tatal e asa mare si buni cu noi , mi-a placut foarte mult si vreau si eu candva sa stau la masa cu Tatal , Isus si Duhul Sfant

 14. Un film absolut superb, un adevărat ghid pentru persoanele care caută convertirea, un adevărat ghid pentru cei care doresc să renunţe la omul vechi din ei pentru a deveni oameni noi. Aceasta presupune înfrânare, renunţare, iubire şi dăriure. Cu toate că procesul e lung, se poate ajunge şi la iertare. Şocant şi îndrăzneţ prin transpunerea Sfintei Treimi în persoane umane, filmul aduce o atmosferă familială plină de armonie, tndreţe, căldură şi iubire. Se vede clar colaborarea celor trei Persoane, se vede limpede că toate doresc acelaşi lucru bun pentru om, se simte iubirea infinită şi gratuită care emană din fiecare dintre Ele. În acelaşi timp, pentru a nu se tot justifica, pentru a nu mai acuza, pentru a nu mai judeca pe alţii, omului trebuie să i se pună oglinda în faţă, ca să se vadă aşa cum este el în realitate, însă această pnere a oglinzii se face cu multă blândeţe, dar şi cu multă fermitate. Acest film îi va marca pe toţi aceia care îl vor urmări. Vizionare plăcută!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *