World War Z – Ziua Z: Apocalipsa (2013)

World War Z – Ziua Z: Apocalipsa (2013)

Gen film:

Descriere film:

“World War Z – Ziua Z: Apocalipsa 2013 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Omenirea a fost lovită de o apocalipsă cu zombie. Protagonistul este Gerry Lane, un soţ şi tată devotat, angajat al Naţiunilor Unite. După declanşarea neaşteptată a pandemiei de zombie, acesta porneşte într-o periculoasă misiune de-a lungul globului, pentru a găsi informaţii care ar putea stopa valurile de oameni infectaţi, al căror număr se ridică la peste 4 miliarde. Filmul are la bază romanul cu acelaşi nume scris de Max Brooks, publicat în septembrie 2006.

  1. Au fost parti haioase :)))
    Dar si unele infricosatoare ,mai ales acelea in care aparea zombie-ul de nicaieri

  2. Super, este genul de film care aduce ceva nou si acel ceva este faptul ca in acest film umanitatea rezista, nu se prabuseste ca in toate celelalte filme/seriale… World War Z 2? poate? pliz :))))

  3. Foarte bun filmul,vi-l recomand cu incredere!Sper sa se faca o continuare oarecum a filmului!Este genul de film care din punctul meu vedere merita cu adevarat nota 10 !

  4. L-am văzut de mai multe ori.Asa de mult mi-a plăcut încât l-am văzut de mai multe ori.Chiar e qt…Nota 100000000000000000000000

  5. update: se pare că mai avem de așteptat… măcar pînă în 2019. Am să comentez o fractură logică din film, observată de mine abia la a 5a revedere. :P Omutomi ăla, care a rămas pe portavion cînd familia lui Lane era evacuată forțat, avea vreun rol acolo sau nu? Că cică nu mai avea nici o autoritate ca secretar ONU, dar cum pe nava aia rămîneau numai cei cu o utilitate… nu știu, le spăla gamelele soldaților?

  6. Un film glorios!Cât curaj si dedicație!!!❤️❤️IUBESC acest film.Recomand persoanelor iubitoare de războaiele reale alături de astfel de creaturi.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *